Мед Атлант

Юні прикарпатські лісівники взяли участь у ХІІ Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв

26 вересня на Сумщині розпочав роботу ХІІ Всеукраїнський зліт учнівських лісництв, на який завітали юні лісівники та представники лісогосподарських підприємств з 23 регіонів України.

Івано-Франківщину представлятимуть на зльоті лісівники Пістинського шкільного лісництва, які 11 вересня 2018 року здобули перемогу на обласному зльоті шкільних лісництв.

Приємно сьогодні приймати на Сумщині такий захід, проведенню якого ми завдячуємо нашим талановитим дітям, – звернувся до учасників зльоту заступник голови обласної державної адміністрації Микола Подопригора.

Справжньою родзинкою урочистого заходу став виступ минулорічних переможців – учнівського лісництва «Совенятко». Продовжились урочистості виставкою досягнень учнівських лісництв.

Для школярів участь у таких зльотах, як і у роботі лісництв є дуже важливою. Крім вивчення біології, географії, хімії, фізики, дітям прищеплюється любов до всього живого. А це вкрай потрібне для виховання справжньої особистості, – розповіла директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Вікторія Гробова.

На учасників чекає два насичених цікавими заходами дні зльоту, в програмі яких практичні заняття, презентація наукових робіт юних лісівників, майстер-класи з інноваційних технологій лісорозведення та лісовідновлення, засідання творчих груп, конкурсно-пізнавальні та екскурсійні заходи. А головне – спілкування з однодумцями і близькими по духу людьми.

Читайте також: Неправильно та недолуго: облрада проти знищення лісової галузі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...