Мед Атлант

“Клуб успішної леді” святкує свою першу річницю

Нещодавно одні з найкрасивіших та найуспішніших прикарпатських панянок святкували річницю “Клубу успішної леді”. Його перший рік існування приніс багато позитивних змін як для його учасниць, так і для багатьох інших.

На цей момент проект клубу реалізувався дуже масштабно та охоплює всіх жінок Івано-Франківська й, відповідно, всі вони можуть стати його частинкою, – розповідає засновниця клубу Оксана Мельник.

Клуб успішної леді – платформа для самореалізації та обміну досвідом. Він створений, щоб об‘єднати активних, творчих, успішних жінок різних сфер в одному місці для спілкування в колі однодумців, для передачі досвіду, для пошуку натхнення і мотивації.

Мені навіть не віриться, що пройшов аж рік. Зараз я пригадую усі події, їх було так багато. Ми робили їх 2-3 рази на місяць, і вони були дуже різноплановими. Наші учасниці навіть організували благодійний ярмарок для Будинку матері та дитини, завдяки чому ми змогли придбати необхідні для малят речі, – розповідає координатор клубу Вікторія Гаврилюк.

Всього за свій перший рік існування було проведено понад 40 різнопланових подій, в яких активну участь приймали самі учасниці. Теми різні: здоров‘я, краса, бізнес, цілі, маркетинг, як почати власну справу, досвід багатодітних мам тощо. Кожна учасниця клубу має можливість виступити як спікер зі своєю власною темою.

Мені дуже подобається відвідувати наші заходи “Клубу успішної леді”, оскільки це окриляє, надихає і це є обміном енергією між жінками. Ми обмінюємось, ділимось досвідом і ми є корисними одні одним. Це дозволяє постійно тримати себе в тонусі, як жінка, у всіх сферах прагнути до кращого та розвиватися, – розповідає учасниця клубу Катя Жураківська.

Уже вдруге дрес-кодом на заході для жінок були капелюшки, леді вже давно очікували можливості похизуватися своєю красою серед інших.

Ми обрали такий елемент, як капелюшок, який би відрізняв наших леді. Ми визначили, що це, мабуть, була б така родзинка, якщо б ми проводили наші найбільші заходи саме з таким елементом дрес-коду, – розповідає Оксана Мельник.

Для натхнення до виступів у клубі були запрошені відомі та успішні жінки, серед яких Ольга Горбачова, Людмила Калабуха, Анастасія Спіцина.

Насправді конфлікту між чоловіками та жінками не існує. Це класна можливість об’єднуватись, обмінюватись та вчитися один в одного. Як чоловіки вміють добиватися своєї мети, так і жінки бувають дуже цілеспрямованими, сфокусованими, просто робимо ми це по-різному, – розповідає Анастасія Спіцина.

Читайте також: Учасниці “Клубу успішної леді” завітали з подарунками в “Будинок матері та дитини”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...