Мед Атлант

Поблизу Івано-Франківська 9 правопорушників палили суху траву

“Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба” 28 вересня здійснила перевірку, у результаті якої виявила випадки паління сухої трави.

Як раніше інформувало МІСТОКомунальна установа “Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба” проводила рейд 22 вересня, на Вовчинцях та вулиці Івасюка. Виявлено спалювання сухої трави, листя, бадилля.

28 вересня “Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба” здійснила перевірку удруге. Цього разу мобільна група з недопущення спалювання сухої рослинності виявила 9 випадків підпалів у с. Крихівці, Вовчинці, Хриплин.

Комунальна установа “Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба” закликає не спалювати, а компостувати сухе листя, бадилля та траву, бо таким чином люди збережуть здоров’я своє та оточуючих, зекономлять кошти та збережуть довкілля.

Нагадуємо, за спалювання трави (листя, очерету, стерні) передбачена адміністративна відповідальність згідно ст.77-1 КУпАП у вигляді штрафу від 3 до 7 неоподатковуваних мінімумів. За особливо великі збитки – кримінальна відповідальність.

Читайте також: У Франківську будуть боротися зі спаленням сухої трави

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...