Мед Атлант

Американський боєць MMA кинув виклик франківському патрульному. ВІДЕО

Американський боєць MMA Ентоні Руїз кинув виклик франківському патрульному і ветерану АТО Назару Кішаку.

Про це у мережі Фейсбук написав франківський фотограф Богдан Досюк.

“Зазвичай нічим добрим це не закінчується! Згадаймо тільки останній випадок з Конором Макрегором. Його понти перед Хабібом привели до того, що на ділі його просто “опустили”. Маємо ще одного “понтового” американського спортсмена ММА Anthony Ruiz, який кинув виклик українцю, франківчанину, ветерану АТО, а на сьогодні – патрульному поліцейському Назар Кішак“, – пише Досюк.

Все б нічого, якби Руїз у своєму відео лайливо не висловився, згадавши при цьому Степана Бандеру, пише Галка.

Тепер для Назара буде ділом принципу відстояти честь України і не дати зганьбити величне ім’я провідника і національного Героя Степана Бандеру! Другим, не менш важливим моментом, через який наш боєць повинен начистити рило Руїзу, це те, що той підстилка Путіна, якому він продався за 150 тисяч доларів (деталі тут: http://tofight.ru/archives/10977), через що ми і чуємо в бік України і Бандери образливі висловлювання!, – додає Досюк.

Ентоні Руїз підтвердив намір зустрітися у поєдинку з Назаром Кішаком.

Yes. Hes a police man and I’m a fireman. Good fight.i respect him and would love to fight (Так. Він поліціянт, а я – пожежник. Це буде гарна боротьба. Я поважаю його і дуже хотів би з ним битися), – каже Руїз.

Орієнтовно, бій відбудеться у вересні 2019 року.

http://

Читайте також: Бійці з Івано-Франківська перемогли на міжнародному турнірі з ММА у Польщі. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...