Мед Атлант

На Прикарпатті знайшли заблукалу жінку

16 листопада о 20:15 до рятувальників міста Калуш надійшов лист від начальника Калуського відділу поліції, ГУ НП в  області, з проханням надати допомогу у пошуку громадянки, 1987 року народження.

Місцева жителька села Кадобна, Калуського району 16 листопада близько 8:00 вийшла з дому у невідомому напрямку та до цього часу не повернулася. По наявній інформації могла піти в сторону лісу поблизу села. Також розшукувана являлася інвалідом другої групи “Епілепсія”. Пошукові роботи проводяться в лісовій сільській місцевості.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт 17 листопада о 07:20 виїхали рятувальники Івано-Франківського ПРВ та кінологічне відділення СПРЧ АРЗ СП. Додатково було залучено: 4 працівника поліції, 6 лісників, близько 80 чоловік та 1 квадрокоптер місцевого населення.

О 15:40 за рішенням керівника пошукових робіт слідчого Калуського відділу поліції ГУ НП в області, пошукові роботи призупинено, особу не знайдено.

О 18.45 за інформацією заступника голови Брошнівської ОТГ, місцевим населенням та родичами знайдено заблукалу, біля міського озера в місті Долина, в задовільному стані

Читайте також: У зоні ООС помер брат історика Руслана Забілого із Долинщини

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...