Мед Атлант

На Рогатинщині харківчанин, переховуючись під поліції, обкрадав господарства

В Рогатині відбувся суд над жителем Харкова. Чоловік знав, що його розшукують працівники Галицького ВП Тисменицького ВП ГУНПУ, за скоєння корисливих злочинів на території Галицького району. Він вирішив сховатися в селі Витань Рогатинського району. Оскільки йому не вистачало коштів на проживання, він взявся обкрадати будинки.

22 липня 2018 року у денну пору доби він зайшов до одного із господарств, де ніхто не проживає, розбив шибу в приміщенні літньої кухні, через вікно проник усередину. З приміщення літньої кухні викрав 5 ложок, 5 вилок, резинові чоботи, чотири алюмінієві каструлі. Після цього підійшов до вікна житлового будинку, розбив вікно, через вікно заліз у будинок. З житлового будинку таємно викрав матрац, 4 покривала. Викраденим майном розпорядився на власний розсуд.

25 липня 2018 року зайшов на подвір’я іншого господарства. Через вікно проник у житловий будинок. З житлового будинку викрав металеву кружку, чотири алюмінієві каструлі, два телевізори, ліхтарик.

14 серпня 2018 року в денну пору доби зайшов ще в одне із домоволодінь в селіВитань. Через вікно проник у житловий будинок звідки викрав дві пляшки пива, дві банки рибних консерв, водяний насос, 10 літрів меду в двох відрах. Частину речей і продуктів харчування продав, частину спожив.

Чоловіка визнали винним у вчиненні злочину передбаченого частиною 3 статті 185 КК України та призначили покарання із застосуванням частини 1 статті 69 КК України у виді позбавлення волі на строк один рік.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...