Мед Атлант

Суд у справі Булієнка перервали через нетверезого свідка

Сьогодні, 10 грудня, у Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд справи Максима Булієнка.

Нагадаємо, в ніч на 19 грудня 2017 року він побив свою 36-річну співмешканку Олександру. 24 грудня від отриманих травм жінка померла у відділенні лікарні. Співмешканці мали схильність до розпивання спиртних напоїв. Мама Олександри Щеглової запевняє, що коли відвідувала дочку в лікарні, вона розповідала про те, що Максим бив її ногами.

Свідок зі сторіни Булієнка – мати звинуваченого Людмила Булієнко – засвідчила, що син з Олександрою мали теплі стосунки, сутички зводились до побутової сфери. Олександр працював на залізниці та в страховій компанії, де користувався авторитетом. Звільнився із залізниці по причині хвороби ніг.

Євген Грущак, свідок, лікар-анестезіолог, розповів, що пацієнтку бачив двічі. Щеглова поступила в лікарню 19 грудня з травмою закрита травма живота, розрив сечового міхура. Пацієнтка була у важкому стані, були травми в ділянці голови – садно і синець.

Другий раз лікар бачив Щеглову зранку під час щоденного огляду. Вона самостійно вирвала зонд, у цей момент лікаря Грущака у відділенні не було. Лікар-ендоскопіст написав відповідний припис в історію хвороби – у потерпілої були запалтні процеси у бронхах.

Євген Іванов, другий свідок, знайомий Булієнка, сусід Щеглової, розповів про те, що 18 числа він був у компанії з Булієнком та Щегловою. Компанія сиділа у “Делікатесі”, згодом поїхали в гості до знайомого, де відпочивали. Булієнко з Щегловою сварилися, проте тільки словесно. Зранку пара також сварилася через випивку. Олександра подряпала обличчя Булієнка, той її відштовхув, жінка впала. Потім начебто пара помирилася.

Потім свідку повідомили, що Щеглова в лікарні.

Євген Іванов також розповів, що під час застілля Щеглова не принесла Булієнку води, коли йому стало погано.

Суд перервав допит свідка через алкоголь: виникла підозра, що свідок вживав алкоголь.

Наступне судове засідання відбудеться 29 січня. Свідка Іванова допитуватимуть ще раз.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...