Мед Атлант

У Долині чоловік викрав з магазину пляшку коньяку, а потім повернувся за “добавою”

28 листопада відбувся суд над чоловком, який викрав з магазину, який знаходиться в Долині на простекті Незалежності, дві пляшки коньяку.

5 жовтня 2018 року в післяобідню пору обвинувачений зайшов в приміщення супермаркету «Колібріс», щоб придбати продукти харчування, оскільки постійно купляє їх в цьому магазині. Підійшовши до вітрини з коньячними виробами, у нього виник умисел вчинити крадіжку, тому він таємно взяв одну пляшку коньяку «Коблево», яку запхав за пояс своїх штанів та вийшов з приміщення супермаркету. Через декілька хвилин він повернувся до магазину та знову підійшов до вітрини з коньячними виробами, звідки таємно викрав ще одну пляшку коньяку «Коблево», яку запхав за пояс штанів і, не розрахувавшись за коньяк, вийшов з приміщення торгового залу. Вказаними діями він спричинив ТзОВ «ТД «Аванта» матеріальні збитки на загальну суму 372,98 грн.

Чоловіка визнали винним у злочина та призначили йому покарання у виді штрафу в розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700,00 грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...