Мед Атлант

В Карпатах на гірськолижному курорті дівчину переїхав транспорт для прокладання гірськолижних трас

На гірськолижному курорті Драгобрат стався нещасний випадок із туристкою. Дівчина  потрапила під спецтранспорт для прокладання гірськолижних трас (ратрак).

Компанія друзів із Києва приїхала на вихідні до Карпат і зупинились у готелі, розташованому у найвищий частині Драгобрату. Наїзд стався у неділю, 23 грудня, близько 17-ої години вечора.

Туристка Тетяна перша здійснила спуск і поки чекала на друзів, сіла на дорозі, щоб зняти сноуборд. Тоді ратрак почав задкувати та переїхав дівчину, інформує ТСН.

Дівчину доправили до лікарні у Рахові. Зараз вона знаходиться у реанімаціїї. Досі тривають обстеження, з’ясовується характер та важкість травм.

Водій, принаймні той, хто заявив, що був за кермом, спочатку вискочив на вулицю, а після того сів у ратрак та поїхав з місця пригоди. І запаркував його біля іншого готелю. Допомоги жодної не надав, його довелось шукати, щоб він дав свідчення у поліції, – розповів друг постраждалої Володимир Терещенко.

Ратрак належить готелю, розташованому неподалік того, у якому жила компанія. Там підтверджують факт дорожньо-транспортної пригоди з туристкою, однак мають протилежну версію подій.

Вона сама в’їхала у машину. Їхала і влупашилася у машину ззаду. Я не буду цей випадок коментувати. Займається поліція, слідство ведеться, – повідомив ТСН.ua власник готелю.

Станом на 19 годину понеділка, 24 грудня, поліція офіційно не прокоментувала подію.

До речі, в Івано-Франківської області очікується сніголавинна небезпека.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...