Мед Атлант

Стали відомі подробиці смертельних ДТП, що трапилися вчора на Прикарпатті

Сьогодні, 8 січня, відбулася прес-конференція щодо смертельних ДТП, що трапилися на Прикарпатті. Поліція повідомила подробиці аварій.

Як раніше інформувало МІСТОв Тисмецькому районі на мості між селом Угринів та Ямниця перекинулася автівка.  Водій автомобіля “Мітсубісі” не впорався з керування через погодні умови (слизька дорога) та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом, автомобілем “Джилі”.

Слідчий Любомир Маланчин повідомив, що в результаті ДТП між селом Угринів та Ямницею п’ятеро людей травмовані та доставлені до лікувального закладу. Тілесні ушкодження різної тяжкості. Водій “Джилі” загинув на місці події. Пасажир автомобіля помер у лікарні. Водій іншої автівки був тверезий, триває слідство. Зараз він також у лікарні.

7 січня, в селі Лісний Хлібичин Коломийського району трапилася ДТП. Біля ресторану “Край неба” трапилося лобове зіткнення автомобілів марки “Фольксваген” та “КІА”: один із легковиків на зустрічну смугу. У медзакладі пасажирка “КІА” померла. Водій був тверезий, повідомив слідчий Любомир Маланчин.

В обох випадках водіям слід було бути уважними на дорозі. Також варто дотримуватися безпечної швидкості, не можна різко збільшувати швидкість та гальмувати, зазначає Любомир Маланчин.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...