Мед Атлант

Франківка віддала шахраям 100 тисяч гривень

Сьогодні, 15 січня відбулася оперативна нарада у міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа. На нараді розглядали питання “Про забезпечення громадського порядку та стан збереження комунального майна на території міської ради”.

Представник патрульної поліції Святослав Федорчук розповів про злочини, які трапилися у місті минулого тижня. Так, поліція затримала 7 водіїв у стані алкогольного сп’яніння, двох осіб за збут наркотиків. Також відбулися  1 крадіжка, 1 злочин, пов’язаний із нанесенням тілесних ушкоджень.

8 січня було затримано водія у стані алкогольного сп’яніння та трьох осіб (пасажирів), причетних до нанасення  тілесних пошкоджень напередодні, 7 січня. 

Леонід Гончарук, заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області, розповів, що у Франківську шахраям вдалося вимати в дівчини 100 тисяч гривень.

15 січня зранку їй зателефонували невідомі й сказали, що батько дівчини потрапив у ДТП та потребує коштів на лікування. 100 тисяч гривень дівчина віддала водієві таксі, проте згодом зрозуміла, що мала справу з шахраями. Водія таксі затримали.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...