Мед Атлант

5 фільмів, які зроблять ваш вечір незабутнім

МІСТО” дває про те, щоб ваші вечори були особливими та затишними.

Ось 5 фільмів від видання “ВСВІТІ”, які зроблять ваш вечір незабутнім:

Любов на кінчиках пальців

Відмінна французька комедія про дівчину Розу Памфіль, яка не бажає залишатися в своєму містечку і жити спокійним і розміреним життям домогосподарки. Роза їде до Парижу – міста, яке приготувало для неї багато сюрпризів.

Дівчина з Данії

Сюжет, заснований на реальних подіях, розповідає про датського художника Ейнара Вегенера. Його супроводжує успіх, але він постійно відчуває, що йому чогось не вистачає для повного щастя. Все змінюється, коли на прохання своєї дружини Ейнар позує в якості жіночої моделі.

Щурячі перегони

Розкішна комедія Джеррі Цукера про людей, а точніше про те, на що вони готові, щоб виграти головний грошовий приз. А його отримати, як виявилося, не так вже й просто. Якщо ви хочете посміятися від душі і зарядитися чудовим настроєм, сміливо включайте це кіно!

Там, де серце

Дуже добра історія про 17-річну дівчину Новалі. Вона часто страждає через свою наївність, але вірить, що все буде добре. Їй доведеться пройти крізь безліч труднощів, і зовсім чужі люди, що зустрічатимуться на її шляху, допоможуть не втратити віру в себе і в те, що вона неодмінно знайде своє щастя.

Нью-йоркське таксі

Белль – кращий, а головне, найшвидший таксист у місті, але її мрія – не розвозити клієнтів, а виграти змагання серед справжніх і крутих гонщиків. Енді – хороший поліцейський, але водій ніякий. Цій парочці доведеться знешкодити банду злочинниць. Питання в тому, чи не повбивають вони один одного раніше, ніж зустрінуться віч-на-віч із бандитами.

До слова, зірковий франківець Юрій Горбунов комічно порівняв себе зараз та 10 років тому. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...