Мед Атлант

Гурт “Скрябін” презентував нову пісню з голосом Кузьми. АУДІО

Днями вийшла нова пісня гурту “Скрябін”, яку озвучив Кузьма.

Назвати пісню “Сонце замість шапки” музиканти популярного гурту “Скрябін” вирішили, коли записували її використовуючи архівні аудіо Андрія Кузьменка. Презентація треку відбулась на радіо Люкс ФМ.

Раніше гурт не раз згадував, що у них збереглися невидані аудіо та тексти пісень Андрія Кузьменка. Це робочі начерки на комп’ютері Кузьми, або навіть демо-записи, з яких потім виходили пісні.

Один із таких треків виявився хорошої якості.

І, хоча частину тексту можна почути в одній із пісень ранніх альбомів, той варіант, який ми використовували – робочий варіант, який Кузьма, мабуть, відклав на потім – має зовсім інший настрій і дуже глибокий сенс. Його ми і перетворили в повноцінну пісню,- розповідає гітарист гурту Олексій Зволинський.

Музиканти, на радість всім шанувальникам творчості Кузьми, вирішили використати унікальний запис голосу співака. А ще один куплет наспівала бек-вокалістка гурту Ольга Лізгунова.

Працювати над цією піснею було дуже незвично. Складалося відчуття, ніби ми знову разом – хлопці грають, Кузьма співає… я співала і здавалося, що все як раніше… Але одночасно це знову сколихнуло печаль. Цей настрій, мені здається, і передався в пісні,-  так прокоментувала роботу над піснею вокалістка.

Нагадаємо, що мати Кузьми Скрябіна просить допомоги у фанатів сина.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...