Мед Атлант

На Прикарпатті збирають кошти на тренажер для двох хворих дітей з Богородчанського району

На Прикарпатті збирать кошти на тренажер для родини, де є двоє дітей з інвалідністю.

Сім’я проживає в Богородчанському районі, село Забережжя. У дітей порушена психіка, синдром Лоренса-Муна-Барде-Бидля, мають інвалідність. Мама доглядає хлопців як може, постійне лікування, реабілітаціїї, догляд.  Хлопці у весь час знаходяться вдома, мало рухаються в силу хвороби, та від цього добавляється ще ряд хворіб.

14-річному та 7-річному хлопчикам дуже потрібна бігова доріжка, рекомедовано лікарями. За допомогою неї, вони зможуть трішки займатися у домашніх умовах, а це, для їх стану здоров’я, неймовірне покращення.

Є така бігова доріжка у сусідів їхніх, мама їх час від часу водить туди, хлопцям дуже подобається займатися на ній.  Прошу Вас долучитися до збору на бігову доріжку для цих дітей, для мами це не підйомна сума, тому вона ніколи не зможе зробити таку радість своїм діткам.  Ми знайшли в “Розетці” бігову доріжку, яка їм буде добра, ціна – 6900.  Від себе гарантуємо повний фото звіт надходження коштів та їх витрату, – повідомляють на сторінці Благодійної організації “Час добра та милосердя”.

Кошти можна перевести на рахунок з поміткою:  “бігова доріжка”.
Карта ключ до рахунку  – 5169 3305 1633 7117 Кушніренко Валерія.
Всі кошти одразу зараховуються на картковий рахунок організації “Час добра та милосердя”. Телефон для більш детальної інформації: 095 030 14 29.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...