Мед Атлант

У мережі з’явилось відео неймовірного освідчення, яке рятувальник зробив своїй дівчині. ВІДЕО

Як раніше повідомляло МІСТО, сьогодні, 27 січня в центрі Франківська рятувальник зробив своїй дівчині неймовірно романтичну пропозицію руки та серця.

Закохана пара заустрічалась п’ять років.
Близько 20 днів назад хлопець все ж наважився запропонувати дівчині стати його дружиною, але для цього він підготував неймовірний план. Задум втілили сьогодні, в 25-тий день народження дівчини.

Задум почав втілюватися з демонстрації відеоролика над яким не один день трудилися оператори. Це була історія про те, як хлопець наважився на такий вчинок, як він просив благословення в батька дівчини та як купляв каблучку.
Закінчилось відео зйомкою сьогоднішнього ранку. Терміновий виклик на пожежу та гучна серена з відео перенеслися в центр Франківська. Детальніше у відео.

Ой це було незабутньо хвилююче! Ще такої стресової ситуації не було)) Велике СПАСИБІ всім "шаленим" без яких цього б не вийшло:в першу чергу операторській банді, пожежним підрозділам Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, Комунальна установа "Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба", Перукар Івано-Франківськ і всім хто долучився до цієї події. І окрема ВЕЛИКА ПОДЯКА за конспірацію і титанічну роботу Мирон В. – ти просто МЄГА!!!Хто не додивиться на запрошення може не розраховувати))

Опубліковано Kalynchuk Yura Неділя, 27 січня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...