Мед Атлант

Є серйозні підозри, що наймолодшого українського моряка заразили гепатитом В в медсанчастині СІЗО

Як раніше інформувало МІСТО, полоненому моряку, батьки якого із Прикарпаття, потрібна кваліфікована допомога лікарів.

Стало відомо, що наймолодшого українського військового моряка Андрія Ейдера у російській в’язниці могли заразити гепатитом. 

Про це заявив адвокат Микола Полозов з посиланням на інформацію захисниці Ейдера Олександри Маркової, – пише ТСН.

Є серйозні підозри, що пораненого військовополоненого Андрія Ейдера заразили в медсанчастині СІЗО “Матроська тиша” гепатитом В. Якщо аналізи підтвердяться, то це зовсім щось позамежне, – написав Полозов.

Офіційне підтвердження цьому буде лише на початку наступного тижня, коли я особисто побачу епікриз, який все-таки видали Андрію при переведенні з “Матроської тиші” до “Лефортова”, – заявила захисниця Андрія Ейдера.

Довідково:

Епікриз — це судження про стан пацієнта, про діагноз, причини виникнення і розвитку хвороби, про обгрунтування та результати лікування. Епікриз формується після завершення лікування або на певному його етапі і є складовою медичної карти. Залежно від особливостей перебігу і наслідків хвороби епікриз може містити судження про прогнози пацієнта, висновки щодо необхідності подальшого нагляду за ним, лікувально­трудові рекомендації.

Нагадаємо, що зранку 25 листопада 2018 року три українські військові кораблі направлялися з Одеси до Маріуполя. Їхнє попередження про перетин Керченської протоки російські прикордонники начебто не отримали. Згодом стало відомо про затримання ФСБ трьох українських кораблів. Затримування супроводжувалося вогнем. Поранені шестеро українців, двоє з них перебували у важкому стані.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...