Мед Атлант

У Франківську комунальний маршрут № 55 на вихідних курсує до міського кладовища

Комунальний маршрут № 55 на вихідних курсує до міського кладовища.

Про це нагадує у Facebook міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Як і анонсувалось, на вихідні комунальний маршрут №55 “Крихівці-АС-2” продовжено до міського кладовища в Чукалівці, зазначено у дописі.

З графіком руху можна ознайомитись за посиланням.

Нагадуємо, 11 березня, почав роботу комунальний автобусний маршрут № 55, що курсує за маршрутом с. “Крихівці – АС-2”. У пікові години в робочі дні на маршруті будуть 1️0️ низькопідлогових автобусів великого класу. Вартість проїзду – 4️ грн. Перевезення пільговиків здійснюється без обмежень та безоплатно за наявності дійсного пільгового посвідчення та “Карти Івано-Франківця”. Для учнів необхідний дійсний учнівський квиток.

Служба організації та аналізу руху КП “Електроавтотранс” ІФ склала графіки руху цього маршруту таким чином, щоб вони синхронізувалися із розкладами прибуття більшості поїздів “Укрзалізниці” на станцію Івано-Франківськ. До прикладу, поїзд №749 К Київ-Івано-Франківськ прибуває о 22:16. Автобус №55 з вокзалу відправляється якраз о 22:25. Останній автобус о 22:50.

Маршрут пролягає з села Крихівці – вулиця Крихівецька, Мазепи, Бельведерська, Кардинала Любомира Гузара, АС-2.

Зворотній напрямок – АС-2, Галицька, Дністровська, Василіянок, Вовчинецька, Привокзальна площа, Лепкого, Незалежності, Січових Стрільців, Мазепи, Крихівецька, село Крихівці.

Зазначимо, що у місті планують запустити ще два комунальні маршрути. Деталі повідомимо згодом.

Читайте також: У Франківську презентували нові автобуси. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...