Мед Атлант

Поліція розповіла деталі резонансного затримання квартирних злодіїв на Пасічній. ВІДЕО/ФОТО

Вчора, 30 березня, у Франківську на Пасічній оперативники карного розшуку із спецпідрозділом “КОРД” затримали групу осіб, які рухалися на автомобілі «Мерседес Віто». Двоє з них перебували в розшуку за злочини.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Затримання відбулося в ході проведення профілактично-оперативних заходів під умовною назвою «Мігрант». Йдеться про іноземців 1965, 1974 (дві особи) і 1992 років народження. З їх автомобіля вилучили газовий пістолет, великі гідрагічні ножиці, викрутки та інструмент для відкриття замків і дверей.

Поліцейські з’ясували, що двоє осіб перебувають у розшуку з 2015 і 2016 років за крадіжки поєднані з проникненням у житло (ч. 3 ст. 185 ККУ). Злочини вони вчинили на території інших областей України.

Правоохоронці передали ініціаторам розшуку в іншу область двох затриманих, що переховувалися. А на двох іноземців склали адмінматеріали і направили документи на скорочення їх терміну перебування в Україні.

Також поліція нагадує, що на території України і в томі числі на Івано-Франківщині проводяться цільові профілактичні заходи щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері під умовною назвою “Мігрант”. Підготовчий етап операції “Мігрант” проходив  з 1 по 15 березня, а практичний розпочався з 16 березня і триватиме до 31 травня.

Також правоохоронці нагадують, що на території України і в томі числі на Івано-Франківщині проводяться цільові профілактичні заходи щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері під умовною назвою “Мігрант”. Підготовчий етап операції “Мігрант” проходив  з 1 по 15 березня, а практичний розпочався з 16 березня і триватиме до 31 травня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...