Мед Атлант

Дебати на “Олімпійському”: коли та де дивитись онлайн

Дебати Володимира Зеленського з Петром Порошенком розпочнуться 19 квітня о 19:00 на НСК “Олімпійський” у Києві.

Відомо, що дебати Порошенка з Зеленським на “Олімпійському” Суспільне точно не транслюватиме, проте державний мовник відповідатиме за телевиробництво та організацію трансляції, аби обидва кандидати мали рівний доступ до ефіру.

Загалом захід висвітлюватимуть понад 20 українських і зарубіжних каналів, – пише “24 канал”.

Наразі на “Олімпійському” триває підготовка до проведення дебатів. З самого ранку тут чергують десятки поліцейських та нацгвардійців, а довкола стадіону перекрили рух транспорту. Заходити на стадіон можна буде вже з 16:00, оскільки перед дебатами заплановано концерти.

На “Олімпійському” вже встановили дві сцени – по одній для кожного з кандидатів, і розташовуватимуться вони з протилежних боків. Також як Порошенко, так і Зеленський матимуть фан-зону для своїх прихильників. Щоправда, відповідно до останніх домовленостей, потенційні виборці чинного гаранта та шоумена не зможуть безпосередньо контактувати. Раніше у команді Зеленського пропонували, аби 30% становили прибічники Порошенка, 30% – прихильники лідера “Кварталу 95”, а 40% були б ті, хто поки не визначився. Правоохоронці ж на дебатах очікують близько 60 тисяч глядачів.

Читайте також: модерувати дебати буде відома журналістка Олена Фроляк, яка виросла та жила на Франківщині. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...