Мед Атлант

Модерувати дебати буде відома журналістка Олена Фроляк, яка виросла та жила на Франківщині. ВІДЕО

Дебати кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського на НСК Олімпійському буде модерувати ведуча програми Факти ICTV Олена Фроляк. Кандидатуру Фроляк затвердили обидва кандидати, проте вона буде модератором на сцені Зеленського.

Про це повідомив у випуску Фактів ICTV ведучий програми Петро Дем’янчук.

Нагадаємо, дебати пройдуть сьогодні на стадіоні НСК Олімпійський.

Пропускати людей на стадіон розпочнуть майже за 3 години до початку дебатів. Пройти можна буде за списками попередньої реєстрації та посвідченнями особи. Самі ж дебати розпочнуться о 19 годині.

Довідково: Олена Фроляк (нар. 19 квітня 1968 року) — українська журналістка, відома телеведуча. До шести років прожила в Казахстані. Після того, родиною переїхали до маленького містечка на Івано-Франківщині, Косова, звідки був її батько. Закінчила факультет журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Після отримання диплома не залишилася працювати в столиці, а поїхала до Івано-Франківська.Три роки на місцевому телебаченні були сильною телевізійною школою для Фроляк. Бажанню рухатися вперед відповідало запрошення однокурсника Миколи Княжицького переїхати до Києва і спробувати себе у всеукраїнському інформаційному контексті, і зокрема на ICTV, де ведуча працює вже понад 15 років.

Читайте також: чорний піар, незаконна агітація: як Франківщина готується до другого туру виборів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...