Мед Атлант

Заморила голодом: на Івано-Франківщині поліцейські забрали знесилену собаку в господині. ФОТО

Сьогодні, 23 квітня, на Снятинщині поліцейські вилучили знесилену собаку у власниці.

Собаку забрали з подвір’я, де вона проживала. Про це повідомив волонтер Володимир Гринюк. На фото можна побачити,  за твариною ніхто не доглядав та належно не годували.

Я був шокований крайнім цинізмом молодої господарки. Знесилена, мила собачка, виляла хвостиком і дружньо реагувала на нас, на якій майже не було нічого, окрім кісток і шкіри, прив’язана на ланці, лежачи просто посеред подвір’я, в кучі екскриментів, трусилась від холоду, оскільки поблизу нічого, окрім холодного асфальту під нею, та навколо, де вона могла б лягти – не було. Збоку знаходилась кастрюля без їди і краплі води, – розповів волонтер Володимир Гринюк.

На місце події також викликали і ветеринара. Він зафіксував факт невідповідного догляду за твариною.

На господиню поліція склала протокол за ч. 1 ст. 89 КУпАП – жорстоке поводження з тваринами – знущання, що завдали тварині фізичного болю, страждань, залишення тварин напризволяще, у тому числі порушення правил утримання тварин.

Собаку у жінки вилучили. Зараз тварина проходить реабілітацію в “Стерелізаційному центр” в Чернівцях.

Після реабілітації, стерилізації, та вакцинації, яка буде тривати 10-20 діб, вона буде готова поселитись в нову сім’ю, оскільки це не притулок, а стерилізаційний центр, довше чим на зазначений термін, залишитись там не зможе, – додає Володимир.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...