Мед Атлант

На Тисмениччині затримали нетверезого водія і пасажира, які вчинили конфлікт з поліцейським. ВІДЕО

25 квітня о 00:45 в с. Черніїв, що у Тисменицькому районі поліцейські зупинили автомобіль «Мазда 6», водій якого не увімкнув покажчик повороту.

При розмові правоохоронці помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння у 36-річного водія. У цей момент 38-річний пасажир автівки не дозволяв спілкуватися представникам закону і водію, вчиняючи конфлікт, а з машини категорично відмовлявся вийти. Відтак, інспектори відійшли у сторону, щоб чітко поясни водію за що його зупинено і запропонувати пройти тест на Драгер, щоб визначити стан сп’яніння. В цей момент пасажир завів авто водія і під`їхав до них та продовжив конфлікт. Більше того, пасажир також був нетверезим і сів за кермо. Про це повідомляють в секторі комунікації поліції області.

Поліцейські прийняли рішення затримати двох чоловіків, які вчиняли злісну непокору їм згідно ст. 185 КУпАП. Пройти тест на місці двоє відмовилися, також не захотіли пройти освідчення в наркодиспансері.

Відтак, поліцейські доставили порушників до Тисменицького відділу поліції і склали протоколи за ст. 130 КУпАП і ст. 185 КУпАП на двох надвірнянців.

Крім того, винесли постанову на за ч. 1 ст. 126 КУпАП на пасажира і за ч. 2 ст. 122 КУпАП на водія. За цими матеріалами рішення прийме суд.

Нетверезі водій і пасажир вчинили конфлікт поліцейським і були затримані Поліцейські затримали двох надвірнянців, бо ті вчиняли злісну непокору. Подія сталася 25 квітня о 00:45 в с. Черніїв, що у Тисменицькому районі. Поліцейські зупинили автомобіль «Мазда 6», водій якого не увімкнув покажчик повороту. При розмові правоохоронці помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння у 36-річного водія. У цей момент 38-річний пасажир автівки не дозволяв спілкуватися представникам закону і водію, вчиняючи конфлікт, а з машини категорично відмовлявся вийти. Відтак, інспектори відійшли у сторону, щоб чітко поясни водію за що його зупинено і запропонувати пройти тест на Драгер, щоб визначити стан сп’яніння. В цей момент пасажир завів авто водія і під`їхав до них та продовжив конфлікт. Більше того, пасажир також був нетверезим і сів за кермо. Поліцейські прийняли рішення затримати двох чоловіків, які вчиняли злісну непокору їм згідно ст. 185 КУпАП. Пройти тест на місці двоє відмовилися, також не захотіли пройти освідчення в наркодиспансері. Відтак, поліцейські доставили порушників до Тисменицького відділу поліції і склали протоколи за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, – тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік і на інших осіб – накладення штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) і ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов'язків, – тягне за собою накладення штрафу від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб) на двох надвірнянців. Крім того, винесли постанову на за ч. 1 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, – тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) на пасажира і за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку, – тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 50 штрафних балів) КУпАП на водія. За цими матеріалами рішення прийме суд.

Опубліковано Поліція Івано-Франківської області Пʼятниця, 26 квітня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...