Мед Атлант

Що прогнозують синоптики для Прикарпатаття на наступні декілька днів

Циклон Valentin (на супутниковому фото) у четвер, 2 травня, залишить територію України.

Він за цю добу стане вже стареньким і прихилить завтра свою сиву голівоньку до іншого, молодого циклона Werner, який гулятиме поблизу Скандинавії (на карті). Інакше кажучи, увіллється в іншу циклонічну систему. Проте його атмосферні фронти завтра нас ще зачіпатимуть, – розповідає синоптик Наталка Діденко.

Відповідно, 2-го травня сильні опади в Україні припиняться, дощі будуть періодичними, невеликими, максимум помірними. Західний вітер очікується рвучким, до сильного. Ранок в Івано-Франківську буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Удень, можливо, пройде дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора.

3-го травня незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері в Івано-Франківську погода буде похмурою. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний дощ, прогнозує SINOPTIK.

4-го травня в Івано-Франківську протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі пройде дрібний дощ, але закінчиться до приходу ранку. У другій половині дня він може розпочатися знову, проте незабаром повинен припинитися.

На Заході та Півночі України вже з 5-6 травня знову холоднішатиме.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...