Мед Атлант

“Животик у вишиванці, немовля у хустці”, – франківський пологовий теж святкує

Для породілей та майбутніх мам в Івано-Франківському міському перинатальному центрі влаштували фотосесію до Дня вишиванки.

У фотосесії “Материнство – це прекрасно” взяли участь дві породіллі та чотири вагітних жінки, інформує прес-служба КНП “Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр” у Facebook.  Усіх красунь одягнули у вишиванки, немовляток закутали в традиційні українські хустки. Фотосесія відбувалась у виписній кімнаті Івано-Франківського міського перинатального центру.

Немає нічого прекраснішого, ніж материнство. Красу жіноцтва при надії та новоспечених матусь в Івано-Франківському міському перинатальному центрі вирішили показати за допомогою унікальної фотосесії в українському стилі, – йдеться у дописі.

Щороку в третій четвер травня Україна відзначає унікальне національне свято – День вишиванки. Мільйони українців саме цього дня дістають із шафи національне вбрання – вишиванку, і йдуть у ній на роботу, в університет чи до школи. Цього року День вишиванки припадає на сьогодні, 16 травня.

Читайте також: Як діти з усіх куточків України і поліцейські “одягали” Україну у вишиванку. ФОТО/ВІДЕО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...