Мед Атлант

Менш, ніж за тиждень, “Прикарпаття” зіграє товариський матч з португальською “Брагою”

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що ФК “Прикарпаття” зіграє товариську зустріч із португальською “Брагою”.

“Футбольна подія року! Дочекались! До нас на футбол їде ФК “Брага”. Товариський матч з МФК “Прикарпаття” одні з лідерів чемпіонату Португалії зіграють на стадіоні “Рух”.  Тримаємо кулаки за команду рідного краю і разом – до перемоги!, – написав Марцинків на своїй сторінці у Facebook.

Матч відбудеться 23 травня на стадіоні “Рух”. Перед грою для уболівальників пролунає музичне вітання від співачки Ірини Федишин.

«Брага» –  португальський професійний футбольний клуб з Браги,заснований 19 січня 1921 року. Гостей приймає на арені «Брага Мунісіпал», що вміщує 30 286 глядачів. «Брагу» іноді називають «Арсеналістас Міньйотус» через схожість форми на форму лондонського «Арсеналу», за що вона і отримала своє прізвисько «каноніри».

Кращим результатом у чемпіонаті Португалії є 2-ге місце в сезоні 2009/10. «Брага» дворазовий переможець Кубка Португалії і фіналіст Ліги Європи сезону 2010/2011.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...