Мед Атлант

На благодійній акції, яку у Франківську організували атовці, зібрати більше 150 тис. грн. ВІДЕО

З 17 по 19 травня Об’єднання воїнів та волонтерів «ГАЛИЦЬКІ ЛЕВИ» спільно з Івано-Франківської обласною асоціацією учасників та ветеранів АТО вкотре провело благодійну акцію «Допомога твоя – найсильніша зброя».

Читайте також: «Допомога твоя – найсильніша зброя!» – у Франківську стартувала благодійна акція

Метою акції стали збір коштів для допомоги 14-річній доньці учасника АТО онкохворій Олександрі Герасимчук, а також на побудову в м. Івано-Франківську гарнізонного храму Св. Сотника Лонгина по вул. Чорновола (біля військової частини навпроти стадіону «Рух»).

“Завдяки небайдужим мешканцям та гостям міста нам вдалося зібрати без перебільшення фантастичну суму 152 568 гривень! З яких 112 568 гривень з них публічно передано атовцю Івану Стефаніву на лікування прийомної доньки Олександри, а 10 тисяч передано отцю капелану Віталію Кузьмину на будівництво гарнізонного храму. Решта 30 тисяч було витрачено на технічне забезпечення заходу (сцена, звук, інформаційні матеріали, дозвіл на торгівлю), – ідеться у дописі на сторінці ГО “Галицькі леви” –  Ми щиро дякуємо усім, хто будь-яким чином долучився до доброї справи – пожертвою, виступом чи моральною підтримкою. Нехай Ваша пожертва буде прийнята Господом та повернеться сторицею!”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...