Мед Атлант

Поліцейському, що вчинив смертельну ДТП на Коломийщині, оголосили підозру

Працівнику поліції повідомили про підозру за фактом вчинення смертельної ДТП.

Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури УкраїниСлідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Львові, за процесуального керівництва прокурорів Генеральної прокуратури України, 7 червня повідомили про підозру поліцейському сектору реагування патрульної поліції №4 Коломийського ВП ГУНП України в Івано-Франківській області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального Кодексу України.

3 червня приблизно о 13:00 год, зазначений працівник поліції, рухався на власному автомобілі “Mazda 6” в напрямку Івано-Франківська. У селі Лісний Хлібичин Коломийського району водій проявив неуважність щодо дорожнього руху, не обрав безпечної швидкості руху та виїхав на зустрічну смугу руху. Там зіткнувся з автомобілем “Daewoo Nexia”. Водій та пасажир автівки від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події.

Наразі зазначеному працівнику поліції оголошено про підозру, проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу, – йдеться у повідомленні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...