Мед Атлант

Свято сучасної української музики: на Прикарпатті завершився перший фестиваль UNDERHILL. ВІДЕО

Як раніше повідомляло МІСТО, 15 червня в селі Підгір’я Богородчанського району Івано-Франківської області розпочався грандіозний фестиваль UNDERHILL.

Вчора, 16 червня, пройшов другий день фестивалю, який продовжував вражати всіх гостей.

Традиційно все розпочалось з крутого авіашоу від «Baltic Bees» Jet Team.

Паралельно з авіашоу розпочались “Богатирські ігри”. Професійні силачі не тільки демонстрували людям всю свою міць, але й також задіювали гостей фестивалю. Серед найактивніших учасників вибрали найсильнішого та нагородили його. Переможцем став прикарпатець, житель села Раковець Богородчанського району Василь Мельник.

 

 

 

Першим гуртом, який запалював другий день фестивалю, став об’єднаний колектив гуртів “Скрябін” та “Yurcash“. Кожна пісня була знайомою для гостей UNDERHILL, тому всі активно підспівували, а дехто навіть не стримував сліз. Артисти виконали всі найвідоміші хіти, які колись разом з гуртом виконував Андрій Кузьменко. Також артисти співали сучасні коломийки, які дуже сильно розвеселили людей.

 

Наступним на сцену вийшов Арсен Мірзоян. Український виконавець своєю харизмою та щирістю продовжував запалювати публіку. Люди разом з зіркою співали всі пісні. Особливо емоційно звучали композиції “Джеральдіна”, яка була виконана на двох мовах, “Не Магелан” та “Вінні-пух”.
Окрім того, організатори фестивалю запропонували сільській голові замінити назву села “Підгір’я” на “Андерхільщина” та вручили їй вже готову таблицю з назвою.

Третім зірковим гостем заходу став гурт “Без обмежень“. Цей день став справжнім святом сучасної української музики. Не тільки дівчата, які є великими прихильниками творчості гурту, але й всі хлопці активно підтримували виконавців.

Гурт вийшов на сцену з українським прапором та висловив свою думку про те, що зараз відбувається на Сході.

Гурт “СКАЙ”  був наступним подарунком для тисяч людей, які зібралися на фестивалі з усієї країни та не тільки.

Гурт “Друга ріка” завершив другий день сцени Underday та став хедлайнером цього ж дня. Хоч на годиннику була майже опівніч, це не перешкоджало людям активно підспівувати разом з Валерієм Харчишиним та його музикантами.

Опівночі вже традиційно пролунали грандіозні салюти.

Гуляння були заплановані до 6:00 ранку, але через несприятливі погодні умови фестиваль завершився швидше. Близько 2:30 фестиваль завчасно закрився.

Друзі, ми змушені повідомити, що в зв’язку зі штормовим попередженням, ми зупиняємо роботу фестивалю. Нам дуже шкода, але людські життя понад усе. Ми не можемо ризикувати найголовнішим — здоров’ям всіх жителів Underhill. Сподіваємося на розуміння і до зустрічі в наступному році! – повідомили на сторінці UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...