Мед Атлант

Побив до втрати свідомості та залишив: на Франківщині чоловіка підозрюють у бійці з товаришем. ФОТО

17 червня побутовий конфлікт між п’яними чоловіками закінчився для одного із них лікарняним ліжком. Побитого та без свідомості потерпілого виявили місцеві мешканці. Поліція затримала правопорушника у процесуальному порядку. 

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

До Коломийського відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 27-річного мешканця району.  З закритою черепно-мозковою травмою та  забоєм головного мозку чоловіка доставили до лікувального закладу.

Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що важкі тілесні ушкодження  потерпілому  завдав його товариш.

Як з’ясували правоохоронці напередодні, компанія  чоловіків розпивала спиртне. Випивши  оковитої, між двома знайомими  виникла суперечка, яка згодом переросла у бійку, в ході якої зловмисник наніс численні удари ногами та руками по голові потерпілому.

Від отриманих ушкоджень потерпілий впав на землю та втратив свідомість, а його кривдник пішов додому.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. На цей час вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчиненні даного злочину та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження  за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі, наразі він затриманий у процесуальному порядку.

Читайте також: у Франківську чоловік стріляв з травматичного пістолета.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...