Мед Атлант

Як у Франківську ремонтують заклади освіти. ФОТО

Улітку тривають роботи у закладах освіти Івано-Франківська.

Так, у  ДНЗ №1  завершено капітальні ремонтні роботи з благоустрою території (брукування), проводиться капітальний ремонт музичної та спортивної зали, інформує пресслужба департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради.

У дитсадку №4 завершуються капітальні ремонтні роботи за програмою НЕФКО. Також буде здійснено капітальний ремонт музичної зали, приміщень. А от у садку № 10 завершено капітальні ремонтні роботи системи опалення, проводиться ремонт з облаштування ігрового павільйону, ремонти групових приміщень.

У ДНЗ №33 завершено капітальні ремонтні роботи за програмою НЕФКО, проводяться капітальні ремонтні роботи санвузлів. Також буде здійснено облаштування території ігровим дитячим обладнанням.

У ЗШ №16 проводяться капітальні та поточні ремонтні роботи з підготовки до нового навчального року. Нагальною потребою закладу є завершення робіт зі встановлення футбольного поля зі штучним покриттям. Це питання міський голова пообіцяв вирішити.

У школі №8 в липні будуть проведені капітальні ремонтні роботи санвузлів. Тут здійснено поточні ремонтні ремонтні роботи навчальних приміщень, благоустрій території.

Нагадаємо, у Франківську проходить ремонт школи №7.

Читайте також: У школі №21 проводять ремонтні роботи із заміни опалення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...