Мед Атлант

В одному позашкільному навчальному закладі Івано-Франківська можуть розширити штат

У позашкільному закладі освіти Івано-Франківська – Центру   дозвілля дітей  та  юнацтва  за  місцем проживання – планують розширити штатний розпис.

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 4 липня, на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Так, у закладі планують увести керівника гуртка (4 ставки) та посаду педагога-організатора (1 ставка). Новий клуб діятиме в Опришівцях.

Керівником цього позашкільного закладу є Леся Зваричук.

Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області (далі Центр) – є комплексним позашкільним закладом освіти, який організовує роботу з дітьми та молоддю за різними напрямами соціокультурної, туристично-краєзнавчої, науково-технічної, художньо-естетичної, оздоровчої, екологічно-природничої, дозвільно-розважальної, фізкультурно-спортивної та іншої освіти та виховання, – йдеться на сайті закладу.

Структурні одиниці міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання – 18 дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання. Їх відвідують 2100 дітей віком від 6 до 18 років та молодь до 28 років, в тому числі із сімей пільгових категорій, а також діти, схильні до правопорушень.

Фото: Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Читайте також: Як у Франківську ремонтують заклади освіти. ФОТО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...