Мед Атлант

В місті капітально відремонтують 60 закладів освіти

Сьогодні, 23 липня, на оперативній нараді у міського голови говорили про поточний та капітальний ремонт у закладах освіти міста.

Віталій Крушельницький, заступник директора департаменту освіти та науки, доповів про стан ремонтів та оновлення приміщень.

У 60 закладах освіти буде проведений капітальний ремонт. Планується відремонтувати 22 дитячих садки, на це виділено 4 млн. 800 тисяч грн. Наразі завершено ремонтні роботи у шести дитячих садочках, – зазначає Крушельницький.

У дитячих садках капітально оновлюють приміщення груп, санвузлів, харчоблоків, системи опалення, ремонт дитячих майданчиків та благоустрій території. У садочку №28 ведуться активні ремонтні роботи  басейну.

У 34 закладах середньої освіти Франківська ведуться ремонтні роботи. На це виділено 12 млн. 450 тисяч гривень.

Наразі завершено роботи в школі №3 оновили вікна, а в школі №6 – санвузли.  Ведуться роботи у 17 закладах середньої освіти. У школі №2 вудеться будівництво фізкультурно-оздоровчого приміщення. У №3 проводиться капітальний ремонт санвузлів. У ЗОШ №9 – капітальний ремонт приміщення, №5 – ремонт коридорів, №10, 12 – демонтажні роботи харчоблоку, – розповів Віталій Крушельницький.

У місті заплановано капітальні ремонти у закладах позашкільної освіти на суму 2 млн. 750 тисяч грн.

Наразі завершений тільки капітальний ремонт даху ДЮСШ №3. Ремонт продовжується у трьох закладах освіти.

Руслан Марінків вкотре наголосив, щоб на територіях вчасно косили траву і прибирали.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...