Мед Атлант

Новий мостовий перехід у Косові з’єднає береги Рибниці

Це один із ключових об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту доріг державного значення Прикарпаття. Мостовий перехід через річку Рибниця на околиці міста Косова вже вимальовується.

Автодорожники із ТОВ «ПБС» будують його на автодорозі державного значення Татарів – Кам’янець-Подільський. А цими днями здійснюють підготовчі роботи до встановлення середніх балок центрального прольоту.

Проектом передбачено трипрогонову будову мостового переходу. Між металевими балками має бути влаштована монолітна залізобетонна плита із асфальтовим покриттям. Також змонтують тротуари, бар’єрне огородження. Про це інформує “Голос Україна“.

Гірська Рибниця не завжди мирна. Під час паводку її руйнівні хвилі такі й бурхливі, що зносять усе на своєму шляху. Так сталося і з переправою, що доти вражала красою та міцністю.
Новий міст споруджують на місці зруйнованого повінню 2008 року. Через відсутність фінансування об’єкт був заморожений. Будівельні роботи відновили торік. Цьогоріч продовжують. Рух автотранспорту здійснюється тимчасовою переправою, що поруч.

Технічний нагляд за якістю робіт здійснюють спеціалісти Служби автодоріг в Івано-Франківській області та ДП «Дорожній контроль якості». Цей об’єкт – один із ключових щодо будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту доріг державного значення Прикарпаття.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...