Мед Атлант

Світовий рекорд: у Калуші на День Незалежності 100 гітаристів зіграють “Loner” від Gary Moore.ВІДЕО

Після 30-річної перерви готовий повернутися в рідне місто з музичним сюрпризом відомий музикант Влад Дебрянський — гітарист, композитор, продюсер, який гастролює світом і впродовж двох десятків років живе в Лос-Анджелесі. Працює в стилі «джаз», «блюз», «рок», «класика», телевізійний продюсер, актор. Музиканта кілька разів номінували на премію “Греммі” (зокрема, за сольні альбоми “Vladosphere” і “Sun In Capricorn”).

Про це повідомляють “Вікна”.

Музичний сюрприз Влад Дебрянський присвячує Дню Незалежності України. Подія, яка відбудеться 24 серпня, буде унікальною не тільки в Калуші, але й в Україні, тому увійде до Книги рекордів України. Уперше запропонував встановити музичний рекорд калушанин Юрій Демків, який у Польщі побачив “Рекордеон” — одночасне виконання на акордеоні та баяні і запропонував втілити рекорд у Калуші, наприклад, на гітарах. Адже довідався, що в Україні такий рекорд досі ще ніхто не встановлював.

Влад Дебрянський, який завітав у Калуш, щоб узгодити організаційні моменти для власного концерту-подарунку калушанам, підтримав ідею і запропонував зібрати в Калуші 100 гітаристів з усієї України, як юних, так і професіоналів, які б зіграли інструментальну композицію “Loner” відомого ірландського блюз-рок-гітариста Гері Мура.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...