Мед Атлант

Франківця, який торгував нелегальним спиртом, оштрафували на 20 тисяч гривень

Нещодавно, 31 липня, Івано-Франківський міський суд виніс вирок чоловіку, який торгував нелегальним спиртом.

Впродовж квітня-червня минулого року обвинувачений придбав з метою збуту незаконно виготовлений підакцизний товар – спирт етиловий ректифікований.

У перших числах квітня 2018 року чоловік через Інтернет, придбав у невстановленої особи незаконно виготовлений підакцизний товар – спирт етиловий загальною кількістю 1200 літрів. Вартістю 40 гривень за 1 літр з метою його наступної реалізації.

Пізніше, задля прибутку, продав попередньо придбаний етиловий спирт в кількості 200 літрів по ціні 50 грн. за літр невстановленим слідством особам – жителям Івано-Франківської області.

Таким чином обвинувачений чоловік отримав 2000 гривень прибутку.

Під час обшуку правоохоронцями приміщення, де обвинувачений ховав алкоголь, вилучили 5 пластмасових бочок об`ємом 200 літрів кожна, наповнених прозорою рідиною з різким запахом спирту.

Обвинувачений просив суд затвердити угоду про визнання винуватості. Наголосив, що він зможе оплатити визначену   угодою суму  штрафу, оскільки має грошові заощадження.

Суд визнав винним обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ст.204 ч.1 КК України, та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 20400 гривень.

Також стягнути з обвинуваченого на користь держави – 1570 гривень 10 копійок витрат за проведення експертизи, а речові докази знищити.

Головне фото ілюстративне.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...