Мед Атлант

На Коломийщині діти можуть навчатися у коридорі, якщо не дороблять ремонт в школі.ВІДЕО

В селі П’ядники, що на Коломийщині, діти можуть навчатися у коридорі, якщо до 1 вересня не дороблять ремонт в місцевому ліцеї.

Введення в дію другої черги місцевої школи – це знаний довгобут на Коломийщині. Хоча два роки тому все зрушилося з мертвого місця.

Навіть вдалося забрати дітей з приміщення сільської ради, де вони навчалися. Та у школи забрали старе приміщення під амбулаторію – й тепер там просто не вистачає класів. Батьки обурені, але до радикальних заходів вдаватися не хочуть.

Ми не можемо допустити, щоб діти вчилися в коридорах, чи в не комфортних для себе умовах. Хочемо, щоб нас зрозуміли та допомогли. Ми не будемо перекривати дорогу, як це роблять в інших селах. Але хочемо, щоб нам допомогли, – каже Світлана Яремчук, мама учениці П’ядницького ліцею.

Левова чатка робіт в приміщенні вже зроблена, залишилося зовсім небагато, каже директор ліцею. Тай кошти виділені, але роботи чомусь не йдуть, – йдеться у сюжеті ТРК “РАЇ“.

Ми залишилися зовсім без майстерень, навчальних кабінетів, їдальня – старий корпус – потихеньку завалюються. Я не знаю, як ми цей рік мали б ще добути. Через збільшення класів так виходить, що цього року один клас мав би начатися в коридорі, каже Віталій Костюк, директор П’ядницького ліцею.

Якщо до 1 вересня не вдасться освоїти вже виділених 400 тисяч гривень, то один із класів може залишитися без класної кімнати.

Детальніше дивіться в сюжеті:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...