Мед Атлант

19-річна дівчина на інвалідному візку підкорила Говерлу у День Незалежності.ВІДЕО

У День Незалежності України, 24 серпня, благодійники і волонтери  здійснили мрію Надії Танчинець з Виноградова Закарпатської області: вона побачила країну з найвищої її карпатської вершини – гори Говерли.

19-річна дівчина на інвалідному візку підкорила Говерлу

У день незаледності, 24 серпня 2019 р., здійснилася мрія Надька Пандочка з Виноградова побувати на найвищій вершині країни! Мрії здійснюються! Дякуємо друзям, які підтримали цю мужню і неймовірно позитивну дівчину. З любов'ю, громадський благодійний фонд Виноградів.Більше про інклюзивний похід читайте тут: https://goloskarpat.info/society/5d62a6b9710c0/БЛАГОДІЙНІСТЬ=ЛЮБОВ!

Опубліковано Громадський благодійний фонд "Виноградів" Неділя, 25 серпня 2019 р.

19-річна Надійка – особлива дівчина. Все своє життя через хворобу вона прикута до інвалідного візку. Але хвороба ніяк не заважає їй залишатися активною та життєрадісною, – повідомляє “Голос Карпат“.

«Ми завжди все робили для того, щоб наша донечка почувалася такою, як всі, – каже мама Надійки Оксана. – Тому вона має багато друзів, її всі знають».

Ідея інклюзивного походу у виноградівських благодійників з’явилася ще рік тому, їх надихнули львів’яни, які здійснюють такі походи за допомогою спеціально обладнаного візка іноземного виробництва «джульєтки».

«Щиро радію, що виноградівці відгукнулися на нашу ідею і допомогли здійснити мрію Надійки. Ажде без дужих чоловічих рук це було б неможливо, а так у нас все вийшло якнайкраще», – розповідає волонтер Фонду Олена Мудра.

19-річна Надія Танцинець стала аймолодшою «особливою» підкорювачкою найвищої точки України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...