Мед Атлант

Богородчанський суд продовжив Астанову домашній арешт

 Богородчанський районний суд відмовив у клопотанні адвокатів Ельдара Астанова і продовжив цілодобовий домашній арешт на 2 місяці.

Про інформують “UA: Карпати”. 

На засіданні, що відбулося учора, 23 вересня, адвокати Астанова просили нічного арешту, аби він зміг навчатися в університеті.

Також захисники звернулися до суду з проханням дозволити Астанову відвідати лікаря і обстежитися в лікарні.

Прокурор Боровик клопотав про продовження домашнього арешту.

Богородчанський суд продовжив домашній арешт на два місяці.

Заяви адвокатів щодо огляду лікаря та навчання в університеті розглянуть наступного разу: судове засідання відбудеться 26 вересня.

Детальніше в сюжеті “UA: Карпати”:

Нагадуємо, справа почалася з того, що 24-річна студентка з Болгарії тимчасово проживала в Івано-Франківську та навчалася на 4-му курсі стоматологічного факультету ІФНМУ. Вона 1 червня пішла з дому та не повернулася. Подруга дівчини розповіла, що востаннє Еля Зію бачили в хлопця. Напередодні, 31 травня, студентка хотіла розлучитися з своїм хлопцем. Опісля – зникла. У квартирі хлопця і дівчини правоохоронці провели обшук, але Еля Зію не знайшли. У поліцію друзі повідомили лише 5 червня, бо шукали самостійно. Від 5 червня тривають розшукові заходи правоохоронців. Майже тиждень правоохоронці шукали її всюди: опитували свідків знайомих і сусідів.

12 червня стало відомо, що поліцейські знайшли тіло дівчини на Рогатинщині. Серед головних підозрюваних – хлопець-іноземець Ельдар Астанов. Відтак, у той же день під міським відділком поліції зібралися друзі і знайомі підозрюваного. 

Читайте також: В Апеляційному суді пояснили, чому Ельдара Астанова випустили із СІЗО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...