Мед Атлант

Булієнко підтвердив, що кривдив померлу Щеглову до фатального інциденту

Сьогодні, 3 жовтня, в Івано-Франківському суді розглядають справу Максима Булієнка.

На засіданні переглядали відео з проведенням слідчого експерименту. Мета – перевірка й уточнення інформації.

Один зі свідків розповів про конфлікт, що виник того вечора, 18 грудня, між Булієнком та його співмешканкою Олександрою. Наступного дня між ними виникла сварка. Опісля обвинувачений штовхнув Щеглову, вона вдарилася об унітаз. Максим з товаришем пішли за пивом. Олександрі викликали швидку.

Опісля в суді дали слово Максиму Булієнку. Він читав з листка, зауважив – аби не забути текст. Він повідомив, що Олександра зловживала алкоголем.

“Мене зачепило, що вона не допомогла, коли мені було погано. У нас була словесна перепалка. Наступного дня ми похмелилися. Я не пускав Сашу додому. Вона мене дряпала, схопила мене за мошонку. Так сталося, що я її відштовхнув ногою. Вона впала і вдарилася об унітаз. Я її взяв і переніс у кімнату”, – розповів Булієнко.

Прокурор пояснив Максиму, що свідчення Іванова і його – різняться. Так, у Щеглової були синці. Підсудний підтвердив, що часом застосовував до неї силу. Мовляв, Олександра зловживала алкоголем.

Далі Булієнку задала питання захисниця сторони потерпілої Кінаш про обставини 19 грудня – дня, коли стався нещасний випадок.

“Я не розумів, чому вона попала в лікарню”, – зауважив Булієнко.

Він зазначив, що наніс тілесні ушкодження у стані афекту. На момент нещасного випадку пара проживала окремо. Щеглова у той день хотіла покинути квартиру. Булієнко її стримував, бо вона була дуже п’яна.

Мама Щеглової запитала підсудного, скільки разів він її доньку кривдив. Адже жінка приїжджала додому з синцями.

Він заперечив. Каже, навпаки допомагав Олександрі. А от вона пила. Адвокат Булієнка зауважив, що в суді повинні допитати судмедексперта.

Прокурор був проти. Суддя Деркач підтримала прохання щодо допиту, аби з’ясувати всі обставини.

Наступне судове засідання призначили на 24 жовтня.

Нагадаємо, в ніч на 19 грудня 2017 року він побив свою 36-річну співмешканку Олександру. 24 грудня від отриманих травм жінка померла у відділенні лікарні. Минулого разу суд перенесли через відсутність позивача. Свідок зі сторони потерпілої розповіла, що мати Булієнка просила її не приходити на засідання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...