Мед Атлант

Суд зобов’язав церкву Московського патріархату звільнити приміщення на Чорновола

Львівський апеляційний господарський суд зобов’язав церкву Московського патріархату звільнити приміщення в Івано-Франківську на Чорновола, 6 і 6Б.

Про це повідомила Надія Кедик, директорка департаменту правової політики Івано-Франківської міської ради, у коментарі виданню “Галка”.

Рішення набуває чинності з моменту прийняття, тобто ми чекаємо, поки складуть повний текст рішення. До перемоги ще далеко, хоча, якщо б Верховний суд поставив “крапку”, то це було б супер”, – коментує директорка департаменту правової політики міськради Надія Кедик.

Івано-Франківська міська рада судилася з церквою Московського патрархату щодо звільнити нежитлові приміщення, розташовані на першому поверсі в будівлях на вулиці Чорновола, 6 (площа-19,1 м2) та Чорновола, 6 Б (площа-283,0 м).

Згодом церква Московського патріархату пішла в суд з вимогою скасувати рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради про припинення договору оренди приміщень на Чорновола, 6.

27 березня Івано-Франківська міськрада відмовилася судитися з церквою Московського патріархату.

Міськвиконком звернувся у суд, аби приміщення звільнили, однак господарський суд 30 липня цього року відмовив у задоволенні цієї вимоги.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...