Мед Атлант

“Заплатили 30 тис. грн.”, – керівник хору імені Верьовки прокоментував участь у номері “Кварталу”

Гендиректор і художній керівник хору імені Верьовки Зеновій Корінець в екслюзивному коментарі 24 каналу прокоментував скандальний номер студії “Кварталу 95” про підпал будинку ексглави НБУ Валерії Гонтаревої.

За словами Корінця, ідея номеру належала режисерам “Кварталу”. Він додав, що в якійсь мірі піддався на вмовляння і погодився на участь хору імені Верьовки у скандальному номері.

Нас запевнили, що це такий стьоб. Вони ж з усіх стібаються. З президента, політиків. Нас попросили заспівати разом з Кварталом, – наголосив Корінець.

Він також зазначив, що хор часто працює за контрактами. За його словами, цього разу “Квартал” заплатив їм 30 тисяч гривень за виступ у номері.

Водночас, керівник хору підкреслив, що ніколи і в думках не мав наміру говорити про щось антиукраїнське.

На уточнююче питання журналістки, чи не боїться він якихось мітингів на концертах з приводу цього, він відповів: “так, можливо, на жаль”.

Відзначимо, що черговий випуск шоу “Вечірній квартал” відзначився скандальною пародією. Комік Євген Кошовий разом з артистами національного хору імені Верьовки в пісні-пародії “Горіла хата” висміяли інцидент з підпалом будинку ексглави НБУ Валерії Гонтаревої.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...