Мед Атлант

Служба судової охорони запрошує прикарпатців на роботу

Сьогодні, 1 листопада, у Франківську відбувся брифінг керівництва територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області.

Служба судової охорони створена 4 квітня цього року. Це державний орган з правоохоронними функціями в правосудді. Мета Служби – охорона та підтримка громадського порядку в судах. Територіальне управління Служби охорони створили 5 вересня. Начальник – полковник Андрій Маланій.

 “Служба охорони здійснює підтримку громадського порядку в суді, припинення виявів неповаги до суду, а також охорону приміщень суду”, – зауважив Маланій.

Охорона судів в області бажає бути кращою. Раніше суди охороняли поліція та нацгвардія. Тому створення такого органу – важливе. У Службі сподіваються, найближчим часом суди отримають належну охорону. Наразі був проведено один конкурс на роботу в Службі. Його пройшли 50 кандидатів. Попереду ще два.

“Закликаємо і молодь, і жінок взяти участь у конкурсі”, – каже Маланій.

У службі обіцяють додаткові грошові виплати, медичне забезпечення, право на отримання житла за рахунок держави тощо. Вимоги – вік від 18 до 40, фізична підготовка, повна середня освіта, відсутність судимості, пройти медичну комісію.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...