Мед Атлант

У Центральному ринку облаштують місця для стихійних продавців. ВІДЕОСЮЖЕТ

Нова дирекція центрального ринку Івано-Франківська змінить ситуацію зі стихійною торгівлею. Найближчим часом продавці з вулиці зможуть торгувати всередині в комфортних умовах.

За словами Антона Довгого, комерційного директора ТОВ «Торговий сервіс», одне із першочергових завдань для керівництва – забрати людей з вулиці.

Торгівлі на вулиці, де паркуються машини і стоять продукти харчування, немає бути. Ми готові виділити чи в молочному, чи в середині критого ринку місця для людей, – розповів Антон Довгий.

Для підприємців це буде добре – люди заходитимуть у критий ринок і купуватимуть товар там.

Щодо плати, то це обговорюватимуть безпосередньо з кожним продавцем.

Про нові плани дирекція повідомить мерію та муніципальну варту, і тоді задумане втілюватимуть в життя. Разом з муніципалами людей проводитимуть на нові місця в приміщенні.

Продавці до таких змін ставляться позитивно. Пані Марія з Надвірної, приїжджає торгувати раз у два тижні. Люди ідуть з роботи і часто купують продукти поблизу ринку. Але така торгівля заборонена. Попри це пані Марія продавати мусить – це можливість заробити хоч якісь гроші.

Продавчиня пані Любов каже: тих, хто торгує «стихійно», часто «ганяють» муніципали. Вона була би рада нормальному робочому місцю на критому ринку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...