Мед Атлант

Працівники Служби судової охорони склали присягу в Івано-Франківському суді

У вівторок, 12 листопада, в приміщенні міського суду перших 11 працівників Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області урочисто склали присягу. На добру та легку працю новобранців благословив отець Дмитро.

Як зазначив начальник Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області полковник Андрій Маланій, вже у п’ятницю, 15 листопада, Служба судової охорони почне роботу.

Перед нами стоїть важливе завдання – охорона судів, працівників судів та учасників судового процесу. Суспільство чекає від нас дієвих заходів із забезпечення охорони та громадської безпеки в судах. Захищаючи суддю та учасників судового процесу, ми захищаємо верховенство права, – наголосив Андрій Маланій.

З вітальним словом до працівників ССО звернулися й очільники прикарпатських судів. Голова Апеляційного суду Івано-Франківської області Богдан Гриновецький, зазначив, що новобранців чекає непроста та відповідальна робота. Утворення Служби судової охорони – це виважений і вкрай потрібний крок для судової системи, адже цей спеціалізований охоронний орган є гарантією безпеки у першу чергу відвідувачів суду і звичайно суддів та працівників судових установ.

На важливості роботи наголосив і голова Івано-Франківського міського суду Тарас Антоняк.

Саме на вашій роботі буде сконцентрована велика увага. Ви є нововведенням в судовій системі, і я дійсно цього хочу, щоб це не було експериментом, а справді вдалося. Наші канадські партнери доклали до цього великі зусилля, аби в нас було так само, як ми бачили у Канаді. І я цього теж дуже хочу, – підкреслив голова суду Тарас Антоняк.

Як зазначила начальник територіального управління Державної судової адміністрації в Івано-Франківській області Оксана Рибак, створення Служби судової охорони в Україні вже давно було на часі. Втім, тільки тепер у судовій системі дійшли до такого важливого кроку.

На вас покладений дуже важливий обов’язок – охороняти суди, суддів та учасників судового процесу, тобто ваш обов’язок надзвичайно важливий. Ми на вас покладаємо дуже багато сподівань. Тепер суди в нашій області гарантовано будуть захищені, адже працівники новоутвореної структури відповідають усім критеріям і гідно нестимуть службу.Тож вітаю з таким відповідальним кроком у вашому житті та бажаю легкої служби», – звернулась до новопризначених працівників Служби Оксана Рибак.

Керівник ТУ СОО у Івано-Франківській області Андрій Маланій побажав колегам гарної служби, а також вручив відзнаку Степану Палійчуку – за достойне виховання сина Богдана, який очолив один із відділів територіального управління Служби Судової Охорони в області.

Читайте також: Служба судової охорони запрошує прикарпатців на роботу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...