Мед Атлант

У Києві обстріляли елітне авто. Убили дитину

Надвечір неділі, 1 грудня, близько 17:00 в Києві невідомі обстріляли автомобіль Range Rover. Інцидент стався на вулиці Льва Толтого біля перехрестя з Тарасівською.

Отвір від кулі видно у склі дверей водійського місця. Про це повідомляє ТСН з посиланням на”Інформатор Київ”.

Місце інциденту огороджене попереджувальними стрічками. Працюють правоохоронці, тривають слідчі дії.

Що саме стало причиною стрілянини – інформації про це поки що немає.

Відомо, що за кермом цього авто був чоловік – він був у крові, напевно, отримав поранення. Всередині також перебувала дитина – її вбили.

Чоловік стріляв у громадянина С., однак куля влучила у трирічного хлопчика, який також перебував у салоні. Від отриманого вогнепального поранення дитина померла у кареті “швидкої” дорогою до лікарні. За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження, – уточнили у відділі комунікації поліції Києва.

У столиці ввели оперативний план “Сирена” з розшуку злочинців на авто Lexus.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного та Шевченківського управлінь поліції, криміналістична лабораторія та кінологи. Правоохоронці спілкуються зі свідками та оглядають прилеглу до місця злочину територію, зокрема встановлюють наявність камер відеонагляду, які могли зафіксувати зловмисника.

Слідчі кваліфікують подію як умисне вбивство, кримінальне провадження розпочате за ст 115 Кримінального кодексу України.

В центре стреляли в Range Rover с ребенком внутри

Опубліковано Информатор Киев Неділя, 1 грудня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...