Мед Атлант

На Богородчанщині родина вбитого чоловіка вимагає справедливого слідства. ВІДЕО

Віталій Поліник – родич чоловіка, котрий помер після бійки у селі Бабче Богородчанського району. Чоловік просив журналістів “Суспільного” з’ясувати, чому людина, яку вони підозрюють у смерті родича, досі на волі.

У Богородчанському районному суді відбулося друге підготовче засідання. На нього з’явилися усі сторони події. Обвинувачений Веркалець спілкуватися з журналістами “Суспільного” відмовився.

Начальник слідчого відділу Богородчанського відділення поліції Володимир Крижанівський вів справу щодо вбивства Василя Мрічка. Розповідає, що слідство дійшло до висновку, що це було вбивство з необережності:

Це кримінальне провадження розслідуване в повному обсязі. Повідомлено про підозру. За матеріалами кримінального провадження обвинувачення скеровано до суду з обвинувальним актом. Рішення стосовно обвинуваченого буде прийнято Богородчанським районним судом.

Адвокат потерпілих, сім’ї Поліник, Володимир Бандура переконує:

Я вважаю, що в цьому випадку не було вбивства з необережності, бо мали місце тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого, або якийсь інший злочин, який також призвів до смертельних наслідків. Цей висновок я зробив, насамперед, з висновків експертизи. Хоча ми маємо намір допитати на судовому засіданні експерта, який проводив цю експертизу, щоб він вніс ясність і пояснив суду, що означають ці всі ушкодження, механізм їх спричинення, що призвело до смерті.

Слідство триває. Деталі в сюжеті.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...