Мед Атлант

Тіна Кароль та Юлія Саніна записали саундтрек до фільму “Віддана”

Франківка Тіна Кароль записала дуетну пісню із солісткою The Hardkiss Юлією Саніною.

Пісня стала офіційним саундтреком до фільму “Віддана”, що уже незабаром вийде на широкі екрани – 16 січня. Знята стрічка за романом франківської письменниці Софії Андрухович.

“Колаборація двох українських співачок – поп-діви та рок-діви стала справжньою прикрасою нашої стрічки”, – зауважують організатори.

«Ця пісня – своєрідний жіночий маніфест, жіноча мантра про силу нашого сестринства. І було важливо виконати її саме дуетом з іншою виконавицею – сильною, талановитою, співучою», – розповідає Тіна.

Дует настільки різних співачок, Тіни та Юлії, став алегорією на Аделю та Стефу та підкреслив непрості стосунки героїнь фільму.

«Вільна» не схожа на творчість THE HARDKISS, не схожа на пісні Тіни Кароль. Це щось зовсім інакше, у чому ми поєдналися. І мені імпонує, що це не просто сингл, це – частина масштабного проєкту. Що вийде фільм і люди матимуть додатковий бекграунд, який підсилить пісню, а пісня, звичайно, по-новому розкриє фільм», – зазначає Юлія.

Події фільму відбуваються у в Станіславові наприкінці XIX – початку XX століття.

Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але рятує двох дівчат – рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію, яких виховує разом.

У фільмі будуть фокуси і багато старовинних речей. У зйомках взяли участь фокусник-ілюзіоніст, циркова трупа, історичні консультанти, струнний і духовий оркестри.

Важлива роль у створенні “Відданої” була відведена художниці з костюмів Лесі Патоці. Спеціально для стрічки пошили понад 150 костюмів і зібрали 300 образів початку ХХ століття.

Читайте також: У мережі з’явився тизер фільму, знятого за романом Софії Андрухович.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...