Мед Атлант

Попри карантин аварійна служба “Івано-Франківськгазу” працюватиме в штатному режимі

З початку цього року аварійна служба “Івано-Франківськгазу” опрацювала майже 7 тисяч викликів різного рівня небезпеки.

Попри карантин в Україні, аварійно-диспетчерська служба «Івано-Франківськгазу» працює в штатному режимі – 24 години на добу, 7 днів на тиждень. 

Основними причинами звернень серед споживачів Прикарпаття є витоки газу – 91%. Решта викликів пов’язані з механічними пошкодженнями та несправністю газових приладів і обладнання.

В нас працює 16 аварійно-диспетчерських служб. Щороку на їх адресу надходить близько 21780 викликів різного рівня небезпеки Найбільше викликів надходить в опалювальний сезон. До прикладу, якщо в теплий період 4047 заявок, то взимку їх кількість зростає на 51%, – говорить начальник АДС АТ «Івано-Франківськгаз» Сергій Прокопенко.

Зростання кількості викликів в опалювальний сезон зумовлено самовільним встановленням споживачами газових приладів для обігріву приміщень, втручанням в конструкцію системи газопостачання та газових приладів, а також їх неналежний технічний стан.

Тож якщо ви відчули запах газу у квартирі, потрібно негайно викликати аварійну службу за номером «104», а до прибуття бригади діяти за вказівками диспетчера.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...