Мед Атлант

Була помилка системи: Візовий центр у Франківську таки закрили

В Івано-Франківську триває карантин, втім багато користувачів обурювалися в мережі, що під візовим центром зібралося кілька сотень людей.

І хоча візовий центр також закритий на карантин від ранку там зібралася величезна черга людей. Як пояснили Бліц-Інфо в пресслужбі міського голови така ситуація склалася через автоматичну систему візового центру, яка повідомила клієнтів, що їх документи готові і що їх треба забрати. Наразі людям пояснили, що документи вони не отримають і треба їхати додому.

“Візовий – ЗАКРИЛИ. Для вирішення ситуації під візовим центром туди направили поліцію. Крім того з гучномовцями просять людей розходитися. Всередину людей не пускають. Люди не хочуть розходитися без чіткої інформації від самого візового центру. Але зараз від нього їм має надійти розсилка про те, що їхня реєстрація скасована і їх ніхто не прийме. Ситуація скоро має вирішитися. Принагідно нагадую, що якщо не знаєте точно що робити (які заклади закриті, а які ні) – читайте інформацію з відкритих джерел. Рішення президента, кабміну та міської ради завжди вище, аніж рішення візового центру чи будь-яких інших закладів”, – закликала начальниця патронатної служби Вікторія Дротянко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...