Мед Атлант

Смажена картопля від Захарчука: актор франківського драмтеатру поділився, як проводить карантин. ВІДЕО

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка також зачинився на карантин у зв’язку із поширенням коронавірусу.

Попри це вони не забувають про своїх шанувальників та глядачів і залишаються на зв’язку онлайн.

Театр слухняно перебуває на карантині. Але нам дуже хочеться залишатися з вами на зв’язку. І якщо не на сцені, то онлайн ділитися з вами тим, що любимо робити самі.
Сьогодні пропонуємо вам рецепт не дуже корисної, проте дуже смачної вечері від Ігоря Захарчука. А ще у цьому відео Ігор розповідає про деякі секрети акторської майстерності, – повідомляють на сторінці драмтеатру.

Один із акторів драмтеатру Ігор Захарчук поділився, як проводить карантин.

#актори_без_корони : Вечеря від Ігоря Захарчука

#актори_без_корони Театр слухняно перебуває на карантині. Але нам дуже хочеться залишатися з вами на зв'язку. І якщо не на сцені, то онлайн ділитися з вами тим, що любимо робити самі. Сьогодні пропонуємо вам рецепт не дуже корисної, проте дуже смачної вечері від Ігоря Захарчука (Igor Zakharchuk). А ще у цьому відео Ігор розповідає про деякі секрети акторської майстерності.Як вам така ідея зручного і безпечного онлайн спілкування? 😉 Діліться у коментарях рецептами своїх улюблених страв, розповідайте, що любите робити і що робите на карантині. Бо карантин – це фізична, а не соціальна ізоляція. Зараз нам усім, як ніколи раніше, потрібні такі прості теплі розмови.І пам'ятайте, #голова_догори_а_все_буде_добре!

Опубліковано Франківський драмтеатр Понеділок, 23 березня 2020 р.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...